Prostorni informacioni sistem GIS

Prostorni informacioni sistem GIS za poljoprivredna gazdinstva i lokalne samouprave

Na nivou svake lokalne samouprave, skoro 8o% svih informacija, odluka i zadataka su direktno ili indirektno u vezi sa prostornim podacima.

Ključni problemi lokalnih samouprava pri tome su:

  • Odsustvo pravih alata i rešenja za rad
  • Kombinovanje mapa i podataka je dugotrajno i skupo
  • Zaposleni ne mogu da pružaju usluge u traženom obimu i kvalitetu

Posledice nerešavanja takvih problema su često: nezadovoljstvo građana i zaposlenih, slab promet usluga, usluge i informacije nisu dostupne kada su potrebne, operativan rad prate veliki troškovi, donošenje odluka je komplikovano a poslovni ciljevi postaju neostvarivi.

Softverska kompanija Info management d.o.o. u saradnji sa Oracle kompanijom je pokrenula projekat razvoja integrisanog Informacionog sistema za lokalne samouprave, javna i privatna preduzeća. Informacioni sistem obezbeđuje upravljanje sa prostornim podacima putem geoprostornih softverskih modula (GIS) i struktuiranim podacima putem softvera za unapređenje poslovanja (ERP).

Sistem se odlikuje centralizovanim skladištem podataka kao zajedničkim resursom koji omogućuje efikasnije i kvalitetnije poslovanje lokalnih samouprava, javnih preduzeća i privatnih preduzeća. Kao korisnici oni su u mogućnosti da pružaju mnogo kvalitetnije i brže usluge građanima i privredi uz mnogo manje troškove održavanja bez obzira da li informatičku infrastrukturu žele da imaju na svojoj lokaciji ili da je koriste iz oblaka (cloud servisa).

Za sve informacije o projektu možete se obratiti na sledeći kontakt:
Rukovodilac projekta
Igor G.
Tel: +381 63 463 907

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

www.infomanagement.co.rs

 

Info Management d.o.o.