Izlagači mogu vršiti virtualne sastanke na portalu Virtualni sajam poljoprivrede

Internet portal VIRTUELNI SAJAM POLJOPRIVREDE nudi izlagačima mogućnost VOĐENJA VIRTUELNIH SASTANAKA za promocije i dogovaranja sa udaljenim klijentima i partnerima.

Menadžment sastanci

Virtualni sajam poljoprivrede

 

Prepoznali smo potrebe klijenata i njihova ograničenja. I tokom sajma potrebno je uraditi niz sastanaka i komunikacija. Česta situacija u kompanijama je da su radni timovi i njihovi menadžeri u različito vreme i na različitim lokacijama nedostupni za sastanke i kolaboraciju. Usled takvih ograničenja javlja se odsustvo komunikacije, loše upravljanje, pad prodaje i propuštanje poslovnih šansi. Info Management Vam omogućuje da u isto vreme budete na različitim mestima - sa Vašim zaposlenima, partnerima i klijentima.

 

Logična opcija pri tome jeste vođenje VIRTUELNIH SASTANAKA putem interneta, gde se učesnici uključuju putem svojih mobilnih telefona, tableta laptopova, u realnom vremenu ili naknadno, razmenjuju i davaju informacije putem elektronskih upitnika, chat-soba i mini projektno orijentisanih foruma. Različiti pomoćni dokumenti i informacije postaju dostupni putem Weba i to za nekoliko minuta Vašeg vremena.

 

Prodajni sastanci

Virtualni sajam poljoprivredeUkoliko trebate tokom sajma i naknadno konsultacije i sastanke sa udaljenim klijentima, donosiocima odluka, potencijalnim partnerima, omogućujemo Vam da za to nemate ograničenja! NAKON PAR MINUTA ZAPOČNITE SVOJE SASTANKE I POSTIGNITE BOLJE REZULTATE!

Usled sve veće konkurencije na tržištu, kompanije izdvajaju sve veća sredstva za prodajne aktivnosti. Problem je što prodaja treba da bude agilnija, komunikativnija, bliža klijentima i njihovim specifičnim segmentima. Sa našim rešenjem VIRTUELNI SASTANAK možete:

  • Održati veliki ili mali sastanak, seminar, prodajnu prezentaciju uz minimalni utrošak vremena, finansija i putovanja
  • Komunicirati sa klijentima putem PC-a, smart telefona ili tableta

 

  • Razmotriti ideje i informacije putem različitih multimedijalnih formata PPT, PDF, Excel, foto, video…
  • Obaviti elektronske upitnike, intervjue, testove…
  • Po potrebi snimiti sastanak ili prezentaciju za naknadne posete

Svaki prodajni ciklus se sastoji iz niza faza i koraka, a često prema različitim osobama. Pri tome je neophodno da kompanija i prodavci svaku fazu i korak učine kvalitetno i brzo. Naša REŠENJA ZA SASTANKE NA DALJINU upravo to omogućuju, uspešniji, kraći i jeftiniji prodajni ciklus za obe strane.

 

Za dodatne informacije i Vaše koriščenje alata:

  • Info Management d.o.o.
  • Igor G. +381 60 652 7255
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.