Međunarodni Virtualni sajam poljoprivrede Srbija 2016 (365 dana u godini)

Dobrodošli

Virtualni sajam poljoprivredeVirtualni sajam poljoprivrede je nastao usled poštovanja navika današnjih kupaca i poslovnih ljudi, koji sve više koriste internet kako bi došli do željenih informacija, znanja ili odluka pri kupovini i poslovanju.


Za pokretanje Virtualnog sajma poljoprivrede izabrali smo termin 83. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, koji se nalazi među deset najznačajnijih sajmova poljoprivrede u Evropi, a najvažniji je sajam Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope.


Ideja Virtualnog sajma poljoprivrede je da sajam ne traje samo 6 dana, već 365 dana u godini. Da izlagači koji su uložili veliki trud i finansije kako bi organizovali atraktivne štandove i ponudu na fizičkim štandovima poljoprivrede u Srbiji ali i inostranstvu, mogu da bolje iskoriste uloženo, te da nakon fizičkog sajma nastave sa svojim promocijama i poslovanjem na Virtualnom sajmu poljoprivrede.


Na virtualnim štandovima izlagači mogu posetiocima prikazati obilje informacija, fotografija, video materijala, brošura, kao i sprovesti anketiranje, video predavanja i seminare (Webinare). U tom cilju, naprednim izlagačima stoji na raspolagaju savremena platforma za kolaboraciju i učenje na daljinu firme Info Management d.o.o. iz Novog Sada, koja je i osnivač Virtualnog sajma poljoprivrede.


Posetioci, sa druge strane (koji su bili na fizičkim sajmovima ili iz nekog razloga nisu u mogućnosti da ih posete) mogu na lak i udoban način da pogledaju atmosferu sa sajma, kao i da komforno i brzo dođu do potrebnih informacija. Sadržaji su sistematizovani po kategorijama izlagača, a standardizovani su radi lakše navigacije posetioca. Dostupno je više kontakt formi kako bi posetioci lako mogli da stupe u kontakt sa izlagačima.


Info Management d.o.o. je osnivač Virtualnih sajmova Srbije, među kojima su najznačajniji Virtualni sajam poljoprivrede, Virtualni sajam medicine i Virtualni sajam automobila, motocikala, nautike.


Našim posetiocima iz zemlje i inostranstva želimo ugodan boravak na Virtualnom sajmu poljoprivrede, a izlagačima da naprave uspešan balans između njihovog predstavljanja na fizičkim sajmovima i virtualnom sajmu poljoprivrede.

Srdačno Vas pozdravlja i želi puno uspeha,

Igor G., direktor
Info Management d.o.o.